Vettem egy kis epret 😊😍🍓❤🍓🍓❤ A Hatszínvirág FB oldalán és a csoportban ígértem hozzá recepteket is mi lett belőle – már amit nem pusztítottunk el így magában. Íme az első amit készítettem belőle egy fincsi, könnyű nyári leves:
- 50 dkg eper
- 1 nagy pohár élőflórás natúr joghurt
- 4 dl vaníliás mandulatej
- 1 evőkanál rózsavíz
- 3 evőkanál méz
Elkészítése:
Az epreket megmossuk, és a hozzávalókkal összeturmixoljuk. 5 perc és kész is. 🙂 A nyári melegekben szeretem ezeket a főzés nélküli verziókat.
Nemsokára hozom a többi epres receptet is!
Ha tetszenek itt a Hatszínvirág blogon lévő tartalmak, csatlakozz a FB oldalamhoz, és a FB csoportomhoz, ahol minden nap harmónia- és egészség tippekkel, ajánlókkal, gondolatébresztő idézetekkel és az eseményeimről szóló infókkal várlak Benneteket. Ha van olyan barátnőd, barátod, ismerősöd, akinek úgy gondold, hogy tetszene, köszönöm ha megosztod az írásaim és meghívod őket is az oldalamra. 🙂
Szeretettel,
Mariann
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: