Hatszínvirág

Eperleves Hatszínvirág módra

Vettem egy kis epret 😊😍🍓🍓🍓 A Hatszínvirág FB oldalán és a csoportban ígértem hozzá recepteket is mi lett belőle – már amit nem pusztítottunk el így magában. Íme az első amit készítettem belőle egy fincsi, könnyű nyári leves:

Eperleves Hatszínvirág módra
Hogy mitől Hatszínvirágos? Imádom a virágokat minden formában: látványban, kozmetikumban, ruha mintában, képeken, terápiákban … és még a tányéromon is 😀 Minden tavaszi-nyári szezont úgy indítok például, hogy rendelek egy üveg rózsavizet. Még a pécsi főiskolás években a Krisna-menzán szerelmesedtem bele az ízébe, azóta a saját konyhámban is rendszeresen használom, a limonádé szezon elmaradhatatlan összetevője nálam: és több mindenben jól használható, mint például a gyümölcslevesnek is különleges(en finom) ízt varázsol. Ha van kedved, tegyél vele egy próbát – de arra biztatlak, hogy nyugodtan szabd a receptet kedvedre a Te ízlésvilágodnak, szokásaidnak megfelelően 😉
 
Hozzávalók:
  • 50 dkg eper
  • 1 nagy pohár élőflórás natúr joghurt
  • 4 dl vaníliás mandulatej
  • 1 evőkanál rózsavíz
  • 3 evőkanál méz

Elkészítése:

Az epreket megmossuk, és a hozzávalókkal összeturmixoljuk. 5 perc és kész is. 🙂 A nyári melegekben szeretem ezeket a főzés nélküli verziókat.

Nemsokára hozom a többi epres receptet is!

Ha tetszenek itt a Hatszínvirág blogon lévő tartalmak, csatlakozz a FB oldalamhoz, és a FB csoportomhoz, ahol minden nap harmónia- és egészség tippekkel, ajánlókkal, gondolatébresztő idézetekkel és az eseményeimről szóló infókkal várlak Benneteket. Ha van olyan barátnőd, barátod, ismerősöd, akinek úgy gondold, hogy tetszene, köszönöm ha megosztod az írásaim és meghívod őket is az oldalamra. 🙂

Szeretettel,

Mariann

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!